VERELST | Imelda ziekenhuis

Algemene info

  • Opdrachtgever: Verelst
  • Periode: 2018 - 2019


Omschrijving

| Een verjongingskuur voor een betere bereikbaarheid en toegankelijkheid, meer groen en licht

In de lente van 2018 begon de verjongingskuur van de inkomhal van het Imelda ziekenhuis.

Na 38 jaar was het tijd voor een nieuw, fris inkomgebouw dat voorziet in de behoeften van patiënten en bezoekers.
Dankzij een houtskeletbouw en groendaken wordt het ziekenhuis samengesmolten met zijn groene omgeving.
Om te kunnen genieten van die omgeving wordt de inkomhal uitgerust met een cafetaria die beschikt over een groot terras en krijgt de shop er ook een plaatsje. Verder krijgen de diensten Onthaal en Inschrijvingen een nieuwe plek.
Er wordt voldoende ruimte voorzien om infomomenten en infostandjes een plaats te geven. Voor al deze veranderingen wordt er rekening gehouden met vier pijlers:
bereikbaarheid, groen, licht en toegankelijkheid
.
Aannemer Verelst voert de werken uit.

Wat MULTI deed in dit project

Het project wordt uitgevoerd door de aannemer Verelst.

Onze expert volgt reeds verschillende projecten bij Verelst op.
Bij het Imelda project is hij ingesprongen opdat de projectleider op dat moment nog niet vrij was. Hij nam dus een stuk van de werkvoorbereiding op zich en eens de projectleider er was, volgde hij als assistent de zaken verder mee op.